MKB

Bent u actief in het MKB vanuit bijvoorbeeld een B.V. dan heeft u elk jaar weer een jaarrekening nodig. De jaarrekening wordt altijd na afloop van het boekjaar opgesteld maar wij vinden het ook belangrijk om tussentijds met u de voortgang en financiële situatie van uw onderneming te evalueren. Hierdoor bent u in staat om tijdig te schakelen binnen uw onderneming. U kunt kansen tijdig aan pakken en bedreigingen tijdig tegengaan.

Door middel van administratieve automatisering en periodieke rapportages kunnen wij u realtime inzicht geven in uw financiële situatie. Daarnaast denken wij graag met u mee in alle voorkomende financierings- en investeringsvraagstukken. Samen met u beoordelen we het plan op een open en kritische wijze.

Heeft u ook personeel in dienst? Dan kunnen wij de salarisadministratie voor u verzorgen.

Wanneer het financieel of fiscaal gewenst is begeleiden wij u bij de overgang van een eenmanszaak/VOF naar een B.V. Wij zullen voor u bekijken wanneer en hoe u het beste de overstap kunt maken.

Bij het begin van onze samenwerking geven we een vaste jaarprijs af. Deze prijs factureren we in 12 maandelijkse termijnen. In het afgegeven tarief zit alle benodigde dienstverlening voor uw onderneming:

  • Administratie
  • Jaarstukken
  • Aangifte vennootschapsbelasting
  • Advisering

Tarieven

Onze tarieven variëren van €50 tot €150 per uur. Op basis van de geschatte te besteden uren geven wij een vaste jaarprijs af.