Over ons

David

Ik ben David Janse (27) en kom uit Middelburg. Ik ben sinds 2012 werkzaam in de accountancy. Op dit moment ben ik in opleiding om accountant (AA) te worden. In 2018 heb ik hiervoor mijn Post Hbo afgerond en inmiddels zit ik in het laatste jaar van de NBA praktijkopleiding.

Lees meer

Voor mij is het belangrijk dat ik iedere dag mijn werk met plezier kan doen. Willemsen en Partner Accountants zijn de plekken geworden waar ik mijzelf volledig kan ontplooien en waar plezier in het werk een belangrijke plaats inneemt. Daarnaast vind ik het belangrijk dat ik van meerwaarde kan zijn voor de klant. Of deze nu een grote of kleine onderneming heeft, aan het groeien is of juist aan het afbouwen is. Als ik de klant kan bijstaan vanuit mijn (accountancy)expertise en ondernemerservaring dan geniet ik van wat ik doe en hebben mijn klanten een goede sparringpartner in business.

Miranda

Mijn naam is Miranda de Waele (48). Ik ben geboren en getogen in Koewacht.
In 1994 heb ik mijn HEAO richting Economisch Linguïstisch afgerond in Vlissingen. Hierna ben ik werkzaam geweest in diverse sectoren ; onder andere het bedrijfsleven en het bank- en verzekeringswezen.

Lees meer


Sinds 2001 ben ik actief in de ‘wereld van de belastingaangiftes’ hetgeen me prima bevalt.
In 2014 heb ik de studie RB Belastingconsulente afgerond en jaarlijks houd ik de benodigde educatie bij omtrent het fiscale vak.

Ik wandel graag en in de weekenden ben ik te vinden aan de zijlijn van onze 2 voetballende zonen.

2,5 dag per week kom ik met plezier naar mijn werk. Ik verzorg de nodige aangiftes en tijdens mijn werk vind ik het persoonlijk en afwisselend contact met de klant het allerleukst.

Henk

Ik ben Henk van Blitterswijk (34). Ik ben een relatiebeheerder die er naar streeft dat mijn klanten de informatie krijgen die ze nodig hebben voor het voeren van hun bedrijf. Ik heb de accountantsopleiding afgerond en mag mezelf AA (Accountant Administratieconsulent) noemen.

Lees meer

Ondertussen ben ik al weer een tijdje werkzaam in de accountancy. Ik heb voor verschillende werkgevers gewerkt waar ik het vak heb geleerd. In 2010 besloot ik om het heft in eigen hand te nemen en voor mijzelf te beginnen. Dit leidde in 2013 tot de start van Partner Accountants aan de Bierkaai in Middelburg en in 2020 tot de nieuwe uitdaging bij Willemsen.


Mijn drijfveer is om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen door de service aan te bieden waar je als klant behoefte aan hebt. We werken met een enthousiast team wat zorgt voor een dynamische sfeer. Ons werk is veelzijdig en uitdagend en dat past bij mij. Er zijn weinig dingen die ik niet interessant vind. In mijn vrije tijd maakt het ook niet zoveel uit wat ik doe, als het maar buiten en sportief is. Het varieert van bootcamps tot wandelen in de bergen, snowboarden tijdens wintersport en mountainbiken op een verloren vrijdagmiddag. Maar er is een uitzondering: kitesurfen móét gebeuren als het waait.

Heleen

Mijn naam is Heleen Willemsen – de Caluwé (50), woonachtig in Koewacht. Voorheen was ik mede-eigenaar van kantoor Willemsen. Na de overname van ons kantoor ben ik in 2020 in loondienst gekomen. Ik ben in het bezit van een diploma HEAO Bedrijfseconomie en ik heb een diploma nalatenschapscoach.

Lees meer

Elke dag probeer ik 10.000 stappen te zetten, dat doe ik graag met mijn man in de Koewachtse polders. In de zomer fiets en zwem ik graag en zijn uitstapjes met mijn man, kinderen of vriendinnen ook onderdeel van mijn favoriete bezigheden.

Het leuke aan ons kantoor is dat ik alle klanten persoonlijk ken en vaak ook al vele jaren. De band die je dan opbouwt, is zeker van toegevoegde waarde. Zowel op zakelijk als persoonlijk gebied kun je klanten makkelijk te woord staan en samen zoeken naar een oplossing. Al de administratieve werkzaamheden zijn bij mij in goede handen.

Bibiche

Ik ben Bibiche Vink (24) en woon in ’s-Heer Arendskerke samen met mijn man en onze twee honden Gandor en James. Na het afronden van mijn opleiding bedrijfseconomie ben ik fulltime aan het werk gegaan. Mijn ambities reikten verder dus ik ben hierna gelijk begonnen met de opleiding tot Register Belastingadviseur. Momenteel ben ik bezig met het afronden van mijn scriptie. Ik hoop mijn fiscale kennis verder te kunnen ontwikkelen binnen Willemsen.

Lees meer

Wat mij enorm aanspreekt in mijn werk is het persoonlijke contact met de klant. Het aanspreekpunt zijn voor de klant, zorgen dat de klant met al zijn of haar financiële zorgen bij mij terecht kan. Dat is waar ik voor sta en belangrijk vind. Dit leidt snel tot vertrouwen in elkaar en is de basis voor een goede zakelijke relatie.

Henri

Mijn naam is Henri Willemsen. Getrouwd met Heleen en vader van twee kinderen. In 1994 ben ik na het afronden van de HEAO gestart als zelfstandig ondernemer. Tegelijkertijd studeerde ik verder in de bedrijfseconomie en in de fiscale economie aan de Universiteit van Tilburg. Vier jaar later ben ik afgestudeerd in de fiscale economie en volgde hierna nog enkele losse vakken ter verdieping. In 2010 ben ik geslaagd voor een master na master in de fiscaliteit aan de Universiteit van Gent.

Lees meer

Na vele jaren eigenaar geweest te zijn van Willemsen hebben ik en Heleen de praktijk in 2020 overgedragen aan Henk en David. We kunnen elkaar op veel gebieden aanvullen. Henk en David zijn goed in de administratieve verwerking en en het samenstellen van jaarrekeningen. Ik probeer mijn ervaring, vaardigheden en kennis op het gebied van fiscaliteit aan hen over te dragen. Onze cliënten worden daardoor goed bediend. Ik ben geen vennoot meer in Willemsen VOF maar zal vanaf de achtergrond nog wel de nodige ondersteuning geven via de praktijkvennootschap NLBE B.V. (KvK nummer 59453729).

Ik houd meer vrije tijd over en ga mijzelf richten op het schrijven van cursusprogramma’s op het gebied van grensarbeid. Hiervoor ga ik aan de UA opnieuw enkele Belgische fiscale vakken volgen. Verder richt ik mij op het ontwikkelen van een beter belastingstelsel. Ik stel mijn inzichten beschikbaar op www.worldtaxsystem.com.